FIGYELEM

2021.03.01. Áraink átállítás alatt, az érvényes árakról minden esetben érdeklődjön! A megrendelésigény leadás után elérhető készletinkről kollégáink tájékoztatják.

REMMERS PFLEGE-ÖL-TEAK teak színű ápoló olaj kerti faszerkezetekre 0,75L

  • REMMERS PFLEGE-ÖL-TEAK teak színű ápoló olaj kerti faszerkezetekre 0,75L
REMMERS PFLEGE-ÖL-TEAK teak színű ápoló olaj kerti faszerkezetekre 0,75L

 
Gyermekjátékokra alkalmazható EN-71-3 szabvány szerint Német minőség Kerti faszerkezetekre, bútorokra

Ára:
4 972 Ft /db
(3 915 Ft +áfa)
4 490 Ft /db
(3 535 Ft /db +áfa)
  Kosárba

Termékkód: PFLÖL-TEAK-075

Termékismertető

Lenolaj alapú ápolóolaj

Felhasználási terület, tulajdonságok
Az Aidol Pflege-ÖL-t minden esetben alkalmazhatjuk, amikor speciális víztaszító hatás révén szeretnénk elérni a faanyag szépségének megőrzését. A szer különösen kerti bútorok és teak, bankirai, vörösfenyő, duglászfenyő, stb. alapanyagú faborítások kezelésére szolgál. A speciális alapanyagok a fa felületét víztaszítóvá, nyitott pórusúvá teszik, megakadályozva így a víz behatolását. Az Aidol Pflege-ÖL könnyen kenhető, nagyon gazdaságos a felhasználása és megóvja a fát a kiszáradástól. 

Feldolgozás
A felület legyen por-, szennyeződés-, zsír- és viaszmentes! A laza, időjárás által megviselt régi bevonatrétegeket csiszoljuk le! Két munkamenetben, a fa erezetének irányában, ecsettel, hígítatlanul vigyük fel! A be nem volt anyagot száraz ecsettel kb. 30-60 perc után fessük le. Jól keverjük fel, feldolgozás közben és a munkaközi szünetekben egyaránt! Próbafestéssel ellenőrizzük a színárnyalatot és az alappal való összeférhetőséget! A színtelen Aidol Pflege-ÖL nem véd az UV-sugárzástól, ezért ne használjuk az időjárás viszontagságainak közvetlenül kitett fa építőelemek (faanyagok, melyek a nap közvetlen sugaraitól, csapadéktól és széltől védve vannak) kezelésére. Ha a kültéri, időjárás által megviselt felületen színtelen bevonatot szeretnénk elérni, ezt többszöri felhordással és rendszeres faápolással érhetjük el. 

Anyagszükséglet  
Az anyagszükséglet nagyban függ a faanyag nedvszívó képességétől, és a csiszolástól. 100 ml/m2 felhordási rétegenként. Száradás kb. 4 óra, 20 °C-on, 65 % páratartalom mellett. Átvonható kb. 24 óra múlva. A nem nedvszívó részeken maradt anyagfelesleg, és az alacsony hőmérséklet miatt a száradás elhúzódhat.
Lobbanáspont:  kb. 63 °C Sűrűség:  kb. 0,83 g/cm3 20 °C-on 

Így ismerheted még

Pflege-öl-remmers-ápolóolaj-fára-teak, REMMERS PFLEGE-ÖL-TEAK teak színű ápoló olaj kerti faszerkezetekre 0,75L termék.

További információk lazúrok rendeléséhez

Egyszerű rendelési folyamat és gyors, kedvező kiszállítás!

Az alábbi oldalakon tájékozódhat a rendelés menetéről, szállítási díjakról és egyéb tudnivalókról.

 

© 2014-2021 Copyright OSBAKCIO.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.