OSB lapok kiszállítása

Megrendelését leadhatja emailben vagy telefonon H-V-ig, 7:00-tól 20:00-ig. Raktáron lévő termékeinket akár azonnal átvehetik telephelyünkön, hétvégén is. Kiszállítás Budapest és környékére akár aznapra! Vidéki rendelés esetén kollégánk rövid időn belül felkeresi Önt az egyedi szállítási díjjal kapcsolatban. Válasszon az alábbi kedvező szállítási módjaink közül:

OSB lapok rendelése esetén:

Érdeklődjön kedvezményes szállítási díjaink felől akár telefonon +36304937080, akár emailen rendeles@osbakcio.hu keresztül. Szállítási díjainkat próbáljuk a legversenyképessebb árakon kalkulálni megrendelőink részére.

Példa: 10 tábla OSB 12mm szállítási költsége XIX. kerületbe: 5 080 Ft

Fontos: OSB lapok szállítása esetén a szállítási díj nem foglalja magába az áru lepakolását tehát a sofőr nem pakol. Az áru lepakolása az autó 1-2 méteres körzetén belül értendő. Áruátvételkor a megrendelő feladata biztosítani a megfelelő parkolási lehetőséget illetve az áru lepakolására fizikailag alkalmas személyeket. Az áru lepakolására szánt idő a megállástól számítva átlagosan max.15 perc. Amennyiben szükség van plussz lepakoló emberre, vagy a lepakolási időkorlát túllépése felmerül, felárat számítunk fel.

Milesi lazúrok rendelése esetén:

GLS csomagpont (0-30 kg):
795 Ft, utánvéttel 990 Ft

Országosan GLS futárszolgálattal:
0-3 kg 1195 Ft, utánvéttel 1490 Ft
3-10 kg 1335 Ft, utánvéttel 1630 Ft
10-20 kg 1635 Ft, utánvéttel 1930 Ft
20-30 kg 2035 Ft, utánvéttel 2330 Ft
30-40 kg 2705 Ft, utánvéttel 3000 Ft
40 kg-tól ajánlat alapján


Szállítási feltételek:

A szállítás saját vagy szállítmányozó cégeken keresztül történik. A vevő a megrendelőlap kitöltésekor nyilatkozik a választott szállítási módról és vállalja a szállítási költséget. Amennyiben a termékre egyedi kiszállítási díjkalkuláció szükséges, úgy a telefonos egyeztetés során kerül sor a kiszállítási díj megállapítására. Az áru kiszállítási, illetve átvételi idejének meghatározása a telefonos egyeztetés alkalmával történik . A termék átvételét a vevőnek kell biztosítania az előzetesen megadott napon, és a kiszállított termék átvételét a számlán vagy szállítólevélen aláírásával igazolja.
A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál. Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen kiszállítás költsége őt terheli.
Szállítási költség:
A szállítási költség Budapest területén a rendelés értékétől szállítási címtől és a súlytól is függ. A fent szereplő szállítási díjak bruttó árak, melyek tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót. A szállítás költsége külön tételként kerül a számlán feltüntetésre.

© 2014-2018 Copyright osbakcio.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.